zaterdag 2 juni 2012

Puppy meeting



Zoooooo................dat is even leuk!!! ( Denk ik dat Bas denkt ;o) )
Wat een dondersteen. Een leonberger, een herder, een golden retriever, een border collie,een dotje poetskatoen ( weet even niet welk soort dat was...........) en meneer meende het meest mans te moeten zijn!!! Wat was de rest lekker rustig........
Tjonge wat had hij het druk. Ze mochten om beurten heel even spelen, de groters met elkaar en de kleintjes met elkaar. Maar de rest vond het allemaal best eng en spannend.
Waarom die van ons dan net niet????
Ze hebben het daar prima voor elkaar. Er staan bakken vol gesneden brokken en worst.................want belonen hoort er volop bij. Volgens mij eet er vanmiddag niet een hond meer.

Wel leuk om te zien dat Bas de meeste dingen al aardig onder controle had.
Kijken naar ons, terwijl er 5 anderen lopen. Zit en lig.........................we hadden het ietsje anders aangeleerd, maar hij deed het super.
Hopelijk voor Ron is hij snel wat groter..............hij moet nu wel ver bukken .

Maar lig gaat echt super ( wat wil je als die worst wel heeeeeerlijk smaakt!!! )

Volgende keer moeten we even een stukje speelgoed mee wat alleen gebruikt wordt tijdens baas/hond spelen. Dan oefenen we vast en los............................
Ik vind het ook superleuk dat Ron en ik het mogen afwisselen. Er waren zelfs mensen met hun kind. Ook zij wisselden af. Nu ligt hij helemaal diep vertrokken in de bench. Zal wel even duren voor hij wakker wordt.

2 opmerkingen:

  1. zo bas kan dus weer ff dromen van alle nieuwe dingen.
    en goed hoor dat hij al een hoop dingen onder controle heeft .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat superleuk dat jullie dit samen kunnen doen. En wat is Bas toch een lekker hondje!!!!

    BeantwoordenVerwijderen